Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Ας είναι οποιαδήποτε κουζίνα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε!!

Έχουμε ομάδες που ψάχνουν σε βάθος για όλες αυτές τις κουζίνες, αφήστε τους να σας βοηθήσουν, αφήνοντας τους να μοιραστούν μαζί σας όλες τις γνώσεις που έχουν.

Στη σειρά Εσσενκε διατίθενται διάφορες ενότητες για να συναρμολογήσετε τη σπονδυλωτή κουζίνα σας όπως επιθυμείτε.

Γκρι κουζίνα, η οποία έχει τέλειο μέγεθος για να βελτιστοποιήσετε το περιβάλλον σας. Μπορείτε να συναρμολογήσετε τη σύνθεσή σας σε όλους τους χώρους.

Η κουζίνα Αμερικανα μπορεί να εγκατασταθεί με πόδια, σανίδες ή αναρτημένη. Ο σύγχρονος σχεδιασμός ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον.

Εσσενκε

Η σειρά Εσσενκε είναι μια αρθρωτή κουζίνα γεμάτη στυλ και προσωπικότητα. Είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν σύγχρονες αντιλήψεις με κλασικούς τόνους ξύλου, δημιουργώντας μια μοναδική σύνθεση για το περιβάλλον. Το ντουλάπι της κουζίνας προσφέρει γοητεία, λειτουργικότητα και πολλές διαφοροποιήσεις, όπως γυαλιά με επεξεργασμένα πλαίσια, χάλκινα χρωματιστά τραβήγματα και πόδια, υπερυψωμένες μονάδες και ψηλούς πάγκους, πύργο ζεστού φαγητού και ντουλάπι πορσελάνης με ράφι για μπουκάλια, καθώς επίσης και δυνατότητα αναρτημένης εγκατάστασης.

Βελιζε

Η σειρά Βελιζε είναι μια αρθρωτή κουζίνα γεμάτη στυλ και εκλέπτυνση. Είναι μια γκρι κουζίνα, με τέλειο μέγεθος για να βελτιστοποιήσετε ακόμη περισσότερο το περιβάλλον σας. Με την αρθρωτή κουζίνα Belize, έχετε πολλές δυνατότητες και μπορείτε να συναρμολογήσετε τη σύνθεσή σας μεγάλη ή συμπαγή. Το ντουλάπι της κουζίνας, διαθέτει τζάμια καπνού, μεντεσέδες με αποσβεστήρες, δυνατότητα αναρτημένης τοποθέτησης υπέργειων μονάδων και ψηλών πάγκων, διαφοροποιημένη επιλογή ευθύγραμμης γωνιακής μονάδας, με ράφι για ποτήρια και μπουκάλια και τράβηγμα στο χρώμα του όνυχα, που ταιριάζει πολύ καλά με τη σύνθεση.

Αμερικανα

Η ιδέα της είναι εμπνευσμένη από τις κλασικές κουζίνες αμερικανικού τύπου, προσφέροντας μια μοντέρνα και μινιμαλιστική διακόσμηση. Η αρθρωτή αμερικανική κουζίνα διαθέτει τραβήγματα zamak, μεντεσέδες με αποσβεστήρες και άνετα υπερκείμενα που προσφέρουν πρακτικότητα και λειτουργικότητα. Πρόκειται για μια κουζίνα με διάφορες ενότητες που επιτρέπουν σε κάποιον να δημιουργήσει την κουζίνα project των ονείρων του. Θα έχετε μια λευκή κουζίνα γεμάτη γοητεία και κομψότητα.